Nyheter!

 

En massa släktingar

2010-08-24

I lördags tog jag en tur till Anna o Bosse och hade trevligt, fotade deras hästar, åt god mat och fick titta på lite bilder från Broszkas uppväxt. Scannern är en fantastiskt bra uppfinning och de gamla bilderna finns nu i min dator :-). Jag har bara sett någon bild på Broszkas pappa Gard tidigare men nu fick jag se denna:

Visst var han vacker!

Här är en bild från betet när Broszka var liten. I täten kommer hennes mamma Bernatka, i mitten (nr 3 framifrån) pappa Gard, och allra sist i raden går en liten Broszka.

Roligt att hon är uppväxt i en "riktig" flock med ston och hingst tillsammans.

Anna hade också letat fram en bild på deras Tronada som är avkomma till Broszka, korsning med PRE. Hon är 8 år nu. När hon var unghäst var hon otroligt lik Brisa som hon ser ut nu. Det är jätteskoj, jag tycker att Tronada är en fantastisk häst och en sån vill jag ju gärna ha!

Tronada, 1 år:

Brisa 1 år:

Så här ser Tronada ut nu (8 år):

Hon har blivit en jättetrevlig ridhäst och blir Brisa likadan så är ju jag helnöjd! Tronada är ju faktiskt också släkt med Fandango - de har samma pappa.

Mina o Annas djur är ju släkt med varandra till höger o vänster så vi är ju nästan släkt vi med då... eller hur funkar det???

Detta är Dramas fölunge Dimha, hon har samma pappa som min Blendha (hänger ni med nu ;-)).

 

Kolan är ju också ett Broszka-barn. Han är till salu, så om nån är intresserad av att köpa en otroligt läcker häst så hojta till! Här är han:

Det var allt för nu! Återkommer med bilder på mina egna pållar en annan gång!

Ha det gott!

 

 

 

Antal kommentarer: 1

2010-08-24 23:10:39 - Anna Hulda Viktoria Eriksdotter

Tusan vilka fina hästar vi har Malin!!!
;)(flower)(star)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)