Nyheter!

 

Unico 3 månader

2010-08-30

Idag när vi kom hem från Stenestad med Unico så passade vi på att ta en bild. Måste ju visa hur otroligt vit han har blivit. Mobiltelefonen fick rycka in som kamera och vi tänkte inte på den stökiga bakgrunden, men han är ju så ljus att han syns ändå :-).

 

Han skimlar så otroligt fort, det händer saker från dag till dag. Han har nog tänkt att bli kritvit som pappa Jabeque.

Det sneda benet blir sakta bättre. Han belastar rakt nu, hoven är fortfarande skev efter allt tryck från utsidan men den lilla skon har gjort nytta. Nu sitter det ett experiment på hoven, sömmar och plast på yttersidan, om det sitter kvar i två veckor så ska vi tillbaka då, annars blir det tidigare.

Här kommer en länkt till en film med en otroligt söt hund, den "spelar död" på ett annorlunda sätt. Synd att jag inte orkar hålla en prickig hund på ena armen, annars hade det varit kul att lära dem detta!

http://www.youtube.com/watch?v=DalB-CvO7Qc&feature=player_embedded

 

 

 

Antal kommentarer: 3

2010-08-30 21:16:10 - Sara, www.pepinopre.com

Unico är sååå fin! (heart) Jag skrattade ihjäl mej när jag såg den döda hunden! Skulle skratta ännu mer om du lyckades göra tricket med någon av dina!
Kram S

2010-08-31 06:57:38 - Linda, nordblick@gmail.com, jabeque.zoomin.se

Det var roligt att få träffa honom igen, nu när det var ett tag sedan. Ståtlig och vit!!!
Skönt att hoven blir bättre. Kram

2010-08-31 10:10:19 - Vanja, vanja.kihl@telia.com

Hej! Så roligt att se honom! Och att se att du lärde dig något av såren i ansiktet: Hjälm på! Filmen är ju jättekul, fantastiskt vad man kan lära en hund med bra godis-hjälp! Ha det bra -här packar vi, snart din tur att hämta saker....Kram(flower)(flower)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)