Nyheter!

 

Blendha 3 månader

2010-09-10

Igår fick Broszka och hennes döttrar flytta tillbaka till sin älskade hage med lösdriften. De har inte varit där sedan i juni då vi började fixa mina nya uteboxar. Det ska på lite mer grus och även nytt staket är planerat, men nu är det så tråkigt väder så jag tyckte de fick flytta in ändå. Imorse låg Brisa o Blendha o vilade i huset, de reste sig inte för att matte kom och såg väldigt nöjda ut med att ha fått flytta "hem" igen.

Blendha har kommit in i en period då hon gör precis som storasyster och är hennes skugga. Brisa tyckte det var kul att gräva i grushögen, då gjorde Blendha också det. Brisa var inte rädd för den fladdrande plastbiten och då var inte Blendha det heller. Det är skoj att titta på dem. Jag fick i allafall lite fart på Blendha och eftersom jag inte klarar att välja bara någon bild så kommer det en hel hög!

I övrigt är här rätt lugnt. På måndag ska vi iväg med Unico och då ska även Fandango med. Han ska få röntgat sina hovar, han hade ju mycket svår fång för 1,5 år sedan och jag har inte röntgat dem tidigare men nu har jag tagit mig i kragen o vi ska iväg. Denna veckan har jag semester och vi lasttränar för fullt, han har ju inte åkt på flera år och har alltid avskytt transportering. Jag är allt lite nervös för dels hur det ska gå att köra men också hur det egentligen ser ut i hovarna.

Mio äter äpplen tills han är överfull i magen... Jag skojar inte - den hunden kan äta hur mycket som helst, han tar lätt 10 äpplen på raken... Han älskar hösten... päron, plommon o äpplen i överflöd...

Här kommer bilderna! Tagna sen eftermiddag, en väldigt grå dag så ljuset är inte det bästa, hon är dessutom väldigt långt bort på de flesta. Blendha verkar bli en rätt så mörk fux, hon är inte lika röd som innan.

Bilden luras - gräset går inte till knäna, det är en liten kulle mellan henne o kameran och jag sitter lite på huk o fotar.

Här bearbetas grushögen, idag har den inte någon topp alls kvar.

 

 

Antal kommentarer: 1

2010-09-10 20:03:42 - Tina, www.lightningpre.se

Så himla fin Blendha är!! Henne ska du vara stolt över(flower)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)