Nyheter!

 

Vinter-rapport

2010-12-15

Tiden går fort och här har det varit full fart. De nya stängslet i vinterhagen är uppe, banden sattes upp i mörker o snö, det nedersta bandet är inte uppe eftersom de flesta isolatorerna är översnöade ändå. Så otroligt skönt att nu kunna använda lösdriften igen, det blev en månad med att leda hästar in o ut mellan boxar o hage. Fölen har iallafall lärt sig bli ledda i grimma o grimskaft ordentligt.

Unico åker fortfarande till klinik emellanåt med sitt sneda ben, just nu behandlas han med stötvågor och vi är där varannan vecka. Det blir låååångsamt bättre o bättre, hoppas att utvecklingen håller i sig.

Fandango kom aldrig på kurs i december, den blev inställd pga snökaoset o tur var väl det för jag hade inte vågat köra. 

Jag tycker det är underbart med vinter o snö, mindre kul bara när det snöar en massa på mina jourer. Det blir lite bökigare med att bära vatten och omöjligt att ta bort fastfrusen hästskit från den snöiga grusplanen. Men så ljust, torrt och vackert!

En solig dag så blev det några foton. Den enda som var pigg o busig var Unico, de övriga spenderade sin dag med att stå o njuta i solgasset o halvsova.

Vackra Brisa:

En lurvig Unico:

Unico är bäst kompis med Brisa, hon kan ibland tänka sig att leka lite hingstlekar med honom. Fast alla i hagen tycker att han är en störig liten hingst-skit. Tur att han har många att fördela sitt bus på.

Unico gillar storebror Fandango:

 

 

 

Antal kommentarer: 2

2010-12-16 08:54:00 - Tina, lightningpre@live.se

Fina fina hästar!

God jul till dig och dina hästar:)

2010-12-16 17:51:23 - Malin

God Jul Tina!
(star)(star)(star)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)