Nyheter!

 

Fullt upp!

2011-05-21

Det har varit 3 veckor med fullt ös och jag har inte haft en minut över att blogga. Utställningen är över och det gick bra (alla överlevde utan skador ;-)). Brisa var för stressad vid visningen och gick o slog med huvudet. Hon hade problem med att det var öppningar i ridhusväggarna och att det var bilar som for på vägen långt borta (hon har väl sällan haft så lång utsikt, jag bor ju mitt i skogen o det enda som rör sig på lite håll här är ju vildsvinen) och hon ville inte hålla sig längs den ridhusväggen där hon fick detta bakom sig. Hon behöver mer övning helt enkelt. Aéreo var lugn men lite spänd vilket visar sig i att han inte vågar röra sig så bra som han kan. En helt underbar domare som gav massor med god kritik och en skojig dag. Eftersom jag hade jobbat med PRE-utställningen dagen innan och så var jag redan trött när vi körde till korsningsutställningen o när vi körde hem var både jag o Ulrica helt utmattade. Milagro var också med och han skötte sig fint. Han upptäckte att han var hingst o flörtade lite med stona i klassen.

I övrigt händer här inte så mycket. Jag har jobbat oerhört mycket och väldigt ofta har det blivit mockning nånstans 21-23 på kvällarna, säger sig självt att det inte blir nån hästträning då (speciellt med tanke på att jag går upp 05.20 på morgnarna...). Den här veckan har jag varit iväg på kurs 2 dagar och min snälla mamma ställde upp som hundvakt o världens bästa granne Linda ryckte in o tog hand om hästarna och promenerade hundarna (Martin har varit bortrest den här veckan han med).

Idag, äntligen, har jag en ledig dag (o imorgon med!), den ska ägnas åt att hämta foder, fixa stängslet i sommarhagarna och slänga gammalt mögligt hösilage som finns i ena hörnet av en hage. Sedan har jag en del pappersarbete mm mm mm... Ööööööhhh - ledig dag var det ja.... 

Birk o Mio hälsar till hundvakterna och tackar så mycket för sällskapet!

Antal kommentarer: 1

2011-05-21 08:38:47 - Mamma Vanja

Hej! Det var så roligt att få lära känna Birk och Mio lite mera! De var så snälla och mysiga, ville bara gå upp och lägga sig i sängen när SJ inte behagade komma hem med dig förrän mitt i natten...Det gick så bra, skönt var väl det! Och många pussar fick jag...(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)