Nyheter!

 

Arabutställning Bollerup

2011-07-23

Idag har jag varit på arabutställning i Bollerup. Ett fint arrangemang med enbart svenskfödda hästar. Det var roligt att få se flera halvsyskon till min Blenda (e.Rohara Bacara) och ännu mer roligt att få se Bacara själv. En betäckning med honom fanns med som pris och han var alltså inte med i utställningen utan visades upp i trav. Den av hans avkommor som det gick bäst för var det fantastiska två-åriga stoet Naples Belitze. Hon sopade banan med de andra deltagarna vad gällde rörelser och fick 3x20 poäng (dvs max) på det. Hon vann sin klass, blev guldchampion av ungstona (1-3 år) samt vann alltså för utställningens bästa rörelser. Här har vi en bild på henne, Naples Belitze:

En annan släkting till mina araber var det fina lilla 1-åriga stoet NS Savannah, hennes mormor är Bernatka som ju också är mamma till min Broszka. Savannah blev tvåa i sin klass och här är en bild på henne:

Eftersom arrangemanget pga vädret hölls inne i ridhus så blev mina bilder inte så vidare bra. Stod hästarna still så blev en del bilder hyfsade men i rörelse blev det bara sudd. Så här får ni suddiga bilder på Blendas pappa Rohara Bacara, det syns ändå att han rör sig fantastiskt :-)

Sedan var han lite busig o visade att han har bra balans...

Det var allt för nu, jag har fler bilder på andra hästar men de kanske kommer nån annan dag om ni har tur!

Antal kommentarer: 1

2012-12-15 22:00:57 - susannauhlen@hotmail.com, www.papasarabians.se

vad roligt att se! jag visade mitt sto candanza på bollerup, efter rohara baccara undan classica, var två år gammal då. du har inga bilder från de??
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)