Nyheter!

 

Inte så lättskrämd...

2011-09-16

OBS! Detta inlägg är skrivet med mycket glimt i ögat ;-)

"Folk" säger ofta att arabiska fullblod är hysteriska och lättskrämda mm mm mm. Med "folk" menas då sådana som INTE har arab själv. I mångas ögon är det så att om nån kan få en arab att inte vara rädd för fladdrande saker så är denne en skicklig hästtränare. Idag gick jag för skoj skull på en liten jakt i hagen, jag letade efter mitt 1-åriga arabsto (med utställningsstam dessutom, de ska väl vara räddast?). Jag kom nämligen på att jag knappt fotat henne denna sommaren. Var är hon???? Var är mitt flashiga nervösa ungsto????

Är du en arab??? Du ser ju ut som ett litet hårigt troll!!!

Ville du nåt? - sade Blenda

Jag tog av mig tröjan o vevade den vilt i luften... och lyckades få en bild med huvudet upp o öronen fram och liiite uppspärrade näsborrar. Jo, det är nog en arab!

Jag kastade iväg tröjan en bit för att kunna få någon avståndsbild. Se där! Hon orkade leka arab en liten stund och gick dit med sträckt hals och det blev till och med en bild med uppspärrade näsborrar!

Jag provade samma taktik ett par gånger till men då var det inte lika spännande och de ville mest äta upp min tröja... Så jag hämtade en plastpåse, araber ska ju vara jätterädda för fladdrande plast!

Kan man jaga bort flugor med den???

Man kan stå på den...

Äh, du kan stå på den syrran så kan vi beta istället:

man kan ha den på huvudet:

Blenda har lärt sig allt hon kan av sin storasyster Brisa, om Brisa säger att nåt är kul - då ÄR det kul!!!

Hmm, fast det kanske är dags att sluta dia nu.... Du är ju större än morsan...

Tack o adjö säger världens bästa Blenda!

Kanske ska tillägga att jag funderade på att ta ut en presenning också, men jag ville inte att de skulle ta sönder den... Jag använder ju den varje dag när jag strör och det räcker med att de leker med den då (och kliver på den, biter i den och kastar omkring med den...)

Antal kommentarer: 3

2011-09-19 15:18:05

Hej Malin!
Trevlig blogg du har och vad stor och vacker Blenda har blivit!! Prova en scout med flagga nästa gång du ska fota... det fungerar iallafall;)
Hälsningar Linda och Tarkino

2011-09-20 09:20:16 - Malin

Hej Linda!
Jag brukar använda mig av den andra Linda vid fotografering :D, men hon var ju inte hemma i fredags när solen sken. Scouterna brukar inte irra sig hit :D:D annars hade en sån kanske varit rätt bra :O.
Om några år kan vi ha arabrace i skogen med Blenda o Tarkino! (flower)(flower)

2011-09-23 19:05:43

Ja, se det ser vi fram emot. Lite ös är det än i farbrorn´:D
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)