Nyheter!

 

Vackra, underbara arabiska fullblod

2011-10-02

Jag fick inspiration efter fredagens fanstastiska bilder på Milagro (kolla sista inlägget i september!), så igår åkte jag till mina goda vänner Anna och Bosse och tog bilder på deras otroligt fina 1-åring som har samma pappa som min Blenda. Det blev en härlig eftermiddag med vackra hästar och god middag!

Idag samlade jag nya krafter och putsade upp Blenda och fick hjälp av Linda med att sätta lite fart på henne. Blenda var inte helt på showhumör, hon ville helst stå med de andra uppe i "fel" hörn (det blir inga bra bilder där, det är så ful bakgrund) så det blev inte så mycket bra, men några riktigt fina huvudbilder. Mamma Broszka var på showhumör så efter en stund putsade vi upp henne också och lät henne vara med.

Så här kommer ännu mera ögongodis!

Först Blenda och Broszka:

Och så fantastiska Dimah, hennes bilder kommer sist, för annars hade de andra inte varit lika snygga...

Det var allt för denna gång, nu är jag helt slut efter en intensiv fotohelg, tur det är jobb som vanligt imorgon :-)

Antal kommentarer: 3

2011-10-03 09:53:04 - Vanja

Hej! Jag tycker att Blenda ser rent vild ut i ögonen, hur mycket har ni jagat henne? Men Brozska ser lugn ut, jag tycker hon blir bara vackrare nuförtiden. Inget föl i magen, hon har det bara bra med alla sina barn! Halvsystrarna Blenda och Dimah är ju underbara !(heart)

2011-10-03 20:50:36 - Malin

Vi jagade knappt alls, hon ser bara ut så ibland :D. Broszka är väldigt nöjd med att bo med sina barn, alla är som hon och det tycker hon är väldigt bra. (heart)(star)(heart)

2011-10-04 08:24:37 - Tina, www.lightningpre.se

Blenda är väldigt väldigt snygg!!(inlove) Likaså hennes halvsyster:)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)