Nyheter!

 

...ska snart bli valack

2009-01-19

Jag har beslutat att kastrera Aéreo och förmodligen blir det gjort på torsdag. Han kommer att få ett gott liv som valack med möjlighet att alltid gå med hästkompisar och mina ston får det lite lugnare och jag det lättare om han inte skulle bli såld utan bli kvar här. Det känns skönt att jag har bestämt mig :-).

I övrigt händer det inte så mycket i hästflocken just nu. Stonas magar blir större och större (mest Broszkas, hon ser ut som hon ska explodera, redan nu). Jag har fixat deras stängsel så nu är det el igen och jag slipper förhoppningsvis hitta Aéreo i trädgården ätandes gamla äpplen igen.

Ska leta upp en bild på Broszka precis innan hon fick Aéreo så att ni får en aning om hur hon ser ut - en boll med tändsticksben :-)

Hmmm, tittade igenom bilderna nu - hon ser faktiskt nästan rundare ut nu... får ut o fota senare i veckan istället. Det blir nog en jättefölunge (vi har kollat, det ska bara vara EN). Ultimadas mage är betydligt blygsammare, hon har bara blivit lite bred nedtill - jag började fundera på om hon verkligen är dräktig fortfarande, men nu ser det mera så ut än för ett par veckor sedan.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)