Nyheter!

 

Han är såååå lugn och snäll....

2012-02-08

Ööööhhhh, vad hände????

I söndags kom Ulrica med familj tillsammans med C för att titta på Fandango, jag har ju funderat på att lämna honom till fodervärd och C ville ha en lugn och snäll häst. Jag och Ulrica tyckte att Fandango skulle kunna passa, och Dango verkade ge sig sjutton på att bevisa motsatsen. Så här busig har han nog inte varit sedan han var två år... Det kan ju spela in att han inte är riden på 1 månad, precis innan fick fixat sin tappsko så han slutade halta och inte minst att vi tog ut honom i sommarhagen för att rida... Nåväl GLAD HÄST

Efter en oändlig radda skutt och hopp så insåg jag att han inte skulle bli trött och tänkte att det var bara ha förtroende för galenpannan och sitta upp...

Fiiiin häst:

Så här glad blir man av att sitta på Dango:

Neeeeej:

Inget hände, han var som vanligt försiktig med sin ryttare trots lite hopp o bus emellanåt. Efter mig så fick Ulrica prova. Och då blev det fart, hon och Dango galopperade runt på fältet och efteråt strålade Ulrica och längtade ännu mer efter att få rida in sin Milagro (Dangos yngre halvbror)

Lite bus blev det ju med Ulrica också , framförallt när hon ville få ned honom i hörnan där spökena bor...

Efter Ulricas busgalopper så var Dango genomsvettig i vinterpälsen. C satt upp en stund och skrittade o travade lite och det gick hur bra som helst! Sedan fick Dango av sadeln och jag demonstrerade att han kan lägga sig på kommando (hur svårt är det när en svettig häst vill rulla sig i snön ;-))

Tjohooo vad kul det här var sade Dango

På åskådarplats i hagen bredvid stod de andra hästarna och tittade på spektaklet med stora ögon. De stod faktiskt still, det hade nog blivit mer spännande om de hade galopperat omkring också.

Det var en väldigt rolig eftermiddag och på natten sedan insåg jag att den här hästen kan jag ju bara inte göra mig av med. Det finns ingen annan häst som jag litar på så mycket som Dango. Jag ska fundera lite till men just nu lutar det åt alternativ 2 vilket är att hitta en medryttare som kan hjälpa till lite med mockning o sådant också. Om du läser här C så tyckte jag att du var en underbar människa och ni hade säkert passat bra ihop, men ibland så ser man inte hur man vill ha det förrän realiteten stirrar en i ögonen. Jag hoppas att du också hade en rolig eftermiddag och förlåt att jag är så velig!

Antal kommentarer: 5

2012-02-08 18:16:04 - Linda, nordblick@gmail.com, www.nordblick.bloggplatsen.se

Oh vad roliga bilder på en glad Malin och en väldigt glad Dango:D

2012-02-12 11:35:37 - Vanja

Hej! Så fin han är när han är i bustagen! Inte den vanlige Fandango som bara ser trött ut i sin hage...Bara så lycklig när han får vara visningshäst, titta vad jag kan! Kram

2012-02-13 10:30:00 - Malin

Han har fortsatt vara lika glad och busig (inlove) vi har varit där ute på fältet ett par gånger till. Idag i 10 cm snö o sol. Han såg ut ungefär som på bilderna när jag ledde honom, men när jag red så blev det bara ett bocksprång, resten var fokuserat och bara piggt o glatt :D (heart)(heart)

2012-02-17 18:37:39 - Kryddan

Vilka härliga bilder! (inlove)

2012-02-17 19:36:23 - Evisen, www.figaro16.se

Vilka härligt busiga roliga bilder! Ja han ser glad ut!!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)