Nyheter!

 

Dags att vakna...

2012-04-03

Det är väl dags att kvickna till från vinterdvalan nu. Mars passerade väldigt fort, men jag hoppas att april kommer att gå lite långsammare. Efter de skojiga ridturerna med Dango i snö på fältet så blev det först för mycket snö och sedan bara isgata överallt. Vi kom av oss igen kan man ju säga. Nu har han fällt det värsta av vinterpälsen, så nu kan man röra vid honom igen utan att själv bli lurvig o brun över hela kroppen (och ansiktet, jag avskyr att få en massa päls i ansiktet). Igår tog vi en promenad (tömkörning) i skogen och gick bort o tittade på Jabeque o Mento. Det tycker Dango är jätteroligt, han vill alltid gå dit och sedan krävs det övertalning för att fortsätta förbi.

Idag var jag ledig och det blev ordentlig upp-putsning med fläta i både man o pannlugg och fluffig svans och så promenerade vi bort till Sonja & Rolfs ridbana och tog ett liiiitet dressyrpass. Det var en mycket nöjd och stolt Dango som kom hem till de andra hästarna igen.

I övrigt så har Linda varit frivillig och hängt på Brisas rygg, hon lade också över ett ben och var nästan sittande på ryggen. Brisa fick godis så hon var nöjd, bara lite undrande till vad den tokiga Linda höll på med.

I söndags var jag på hingstvisning hos Pepino PRE och tittade bla på Brisas pappa Tendencioso IV. Skoj! Självklart blev jag lite sugen på att avla igen, men det blir inget med det. Jag har stopp i tillverkningen och är så himla nöjd med de hästarna jag har.

Mycket mer fanns här nog inte att rapportera. Här kommer en bild på Brisa från när hon var en ullig och gullig fölunge.  

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)