Nyheter!

 

Fandango-bilder

2012-06-04

Igår fick jag med mig Martin med kamera till ridbanan, jag ville se hur det såg ut (eller rättare sagt hur jag sitter) och det var nyttigt. Man kan väl säga att det är en hel del som behöver förbättras... Martin är inte intresserad av ridning utan av fotografering vilket innebär att han fotar ALLT, oavsett hur illa något ser ut, så det blev många bilder på mig och Dango. Några kommer här:

Uppsittning sker från stubbe mitt i gräset - hur duktig är inte min ständigt bantande fd fånghäst som står still och INTE säger ajöss matte o kör ner nosen o äter... Här har jag nyss landat i sadeln, lilla stubben syns i gräset:

Blandade ridbilder, igångsättning efter låååång vila påbörjades för 2 veckor sedan. Vi är inte på långa vägar särskilt duktiga.

Stolpen är med på bild av en anledning, matte har burit dit den :-), den ingick i en övning som vi roade oss med:

Efter ridturen är det 10-15 minuters promenad hem, så här ser det ut på vår uppfartsväg:

Väl hemma engagerade jag M i att fortsätta fota ute i en hage, jag ville ha en bild på exteriören på min pålle. Så här ser han ut "naken", och uppställd, det är ett lätt uppförslut åt huvudet till. Han tyckte det var vansinnigt tråkigt att stå stilla och bli fotograferad på ett fält fullt med GRÄS!

Eftersom hästen hade skittråkigt så fick han trava runt lite som med långa tyglar, enda problemet var att jag hade korta ridtyglar så det blev inte helt optimalt:

Vacker och nöjd pålle:

Resten av flocken tittade intresserat på och när Dango var tillbaka i sin hage så blev det lite bilder på dem också. Broszka njuter av alla hästarnas favoritsten, det går att klia hela kroppen på den:

Blenda passade också på att använda den:

Allmänt mys:

Imorgon kommer förhoppningsvis Milagro och en ettåring hit. Jag har lånat hit dem för att äta av ett bete i några veckor. Mina pållar är feta så det räcker o blir över så det är jättebra att kunna låna hit några andra till att beta av en vända i den andra sommarhagen.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)