Nyheter!

 

Bilder Aéreo

2012-11-26

I början av november var jag och hälsade på Àereo som är på inridning hos Högås stuteri. De har gjort ett grundligt o bra jobb med honom och han är nu trygg med ryttare. Efter det här besöket har de även börjat med galopp och uteritter. Det är så roligt att se honom riden,  jag har ju alltid trott att han skulle fungera bra under ryttare och de som har ridit honom nu tycker mycket om honom. Planen är att han blir kvar där till efter nyår och sedan blir det mätning för att se om han är ponny eller häst och därefter är tanken att sälja honom.

Jag själv har haft fullt upp på jobbet i november och har inte hunnit göra något extra med mina hästar. Fandango var ovillig att hänga med på promenader så han har fått vila eftersom jag tolkar oviljan som att han är smärtpåverkad. Han har aldrig tidigare i sitt liv vänt och gått på andra hållet i hagen när man kommit för att hämta honom (snarare kommit i galopp), men det har han gjort nu och då tänker jag inte tvinga honom. Han vet bäst själv hur benet känns.

En rolig nyhet är att jag håller på att försöka ta BE-kort och idag klarade jag teori-provet. Nu är uppkörningen kvar o den är jag mer nervös för. Det där med att backa in ett släp i ett vinklat smalt utrymme är inte helt min grej, det blir till att öva! 

Här kommer bilder på Aèreo:

 

 

Antal kommentarer: 2

2012-11-26 17:05:28 - Annie

det ser bra ut det där, fin energi,
och stort grattis
kram Annie

2012-11-28 14:33:35 - Malin

Tack Annie! (flower)(flower)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)