Nyheter!

 

Försiktighet pga coronaviruset

2020-03-24

Jag har hållt mig hemma ett tag nu pga att jag varit förkyld och följer rekommendationen att inte jobba med virus i kroppen, men det verkar äntligen ge med sig nu så snart är jag igång igen. För många år sedan fick jag lunginflammation av en smittsam mykoplasma-infektion som gick på skolan. Jag hade hög feber i två veckor trots antibiotika och det tog flera månader att återhämta sig. Därav är jag en av dem som är lite rädd för att åka på ett virus som kan ge lunginflammation. Så framöver kommer jag att jobba men jag kommer att föredra att vara utomhus och att hålla avstånd.

Är du det minsta förkyld så avboka besöket (det kostar inget) och vänta tills du varit helt symtomfri innan du bokar nytt!

För häst så håller vi lite avstånd och jag kan sköta det mesta själv. 

För hundar så erbjuder jag redan hembesök för vaccination och avlivning, båda kan vi göra utomhus.

För katt erbjuder jag hembesök för vaccination och avlivning samt snart även kastration av hankatt. Katter är svårare att hantera utomhus om de inte har sele, så med dem kan jag behöva kliva innanför dörren för den lilla stund det tar att sticka. 

På veterinärstationen kan jag också vaccinera utomhus. Katter kan jag ta emot utomhus i sin bur och ta in och behandla själv och sedan lämna ut igen. Jag rekommenderar att du sitter i din bil istället för i väntrummet både för din egen och vår skull. 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)