Nyheter!

 

Träningsvärk

2009-02-02

Matte har börjat styrketräna och är inte så vig o smidig idag (dvs ännu värre än vanligt). I torsdags var det träningspremiär och då attackerades överkroppen och igår var det benen som fick arbeta. Det kändes inte så hårt när vi höll på men idag känns det... Hundarna fick dock en 5 km-runda i halkan, snön o mörkret (vi höll hög hastighet i kylan när matte väl fick igång benen) och det var riktigt skönt. Jag halkade så jag trillade bara en gång :-D.

Aéreo har svullnat efter kastrationen och hade lite feber igår så nu får han penicillin och antiinflammatoriskt. Jag ska nog inte kalla honom ohanterad längre för han är grymt trevlig att hålla på med (så länge vi är i hagen och han är lös ;-)), han bryr sig inte om sprutor i halsen, tar snällt flytande illasmakande medicin i munnen och står stilla och väntar medan jag tempar honom. Han behöver bara öva mer på att göra saker utanför hagen...

I övrigt händer det nog inte så mycket här. Hundarnas lösträning har legat lite i malpåse men målet är att ta upp den igen snarast.

Nästa vecka börjar Mios lydnadskurs. Vi har kört lite inomhusträning på kvällarna, Birk i freestyle o Mio i lydnadsdelar, och de verkar uppskatta sina områden. Nu ska jag sluta skriva här och ge dem ett träningspass istället :-).

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)