Nyheter!

 

Det närmar sig...

2009-05-18

Det närmar sig fölning för Broszka. Igår satt det lite vaxproppar i spenarna men juvret var inte färdigt i övrigt så jag lät dem gå kvar i hagen över natten. Var dock lite nervös så jag var ute o kollade henne vid 4 i morse. Igår blev allt klart (iallafall tillräckligt klart) i lösdriften för att det ska funka att stänga in henne där och ha de andra utanför. Övervaknings-kamerorna var lite fuktiga och immiga efter att ha suttit oanvända i två år men efter lite torkning inomhus så funkar de perfekt igen nu.

Jag hoppas att hon kniper inatt också (tveksamt, hon brukar inte ha proppar långt i förväg) för imorgon var jag tvungen att jobba - vill helst vara hemma första dagen och se att allt funkar med de andra hästarna och att det inte blir nåt trassel i staket o annat. Misstänker att det är Ultimada som kommer att vara arg och jaga bort Aéreo från Broszka och fölet. Broszka bryr sig förmodligen inte så mycket.

 

Fandangos svullna huvud verkar ha fått sin förklaring. Som försök så tog jag bort det smärtstillande (metacam) och på andra dagen svullnade han bara lite och på tredje inget alls. Trist att det var det, nu har han ont i fötterna istället :-(.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)