Nyheter!

 

Pigg Fandango och skadad Aéreo

2009-10-03

En nyhet är att det går att kommentera direkt här i bloggen nu!

Vi börjar med det bra! Fandango är jättepigg, mycket rörlig och kan studsa och galoppera i hagen utan att få ont i hovarna! Han rör sig bättre än någonsin, han är ju lätt i kroppen efter den stora nedbantningen och verkar på det hela taget må prima. Underbart!

Så till veckans chock. Åsa ringde igår kväll för Aéreo hade fått ett stort sår i huvudet. Jag åkte dit och tittade och det var rätt otäckt. På höger sida av huvudet var det uppspräckt från yttre ögonvinkeln och ca 5 cm bakåt, det var precis att ögonlockskanterna höll ihop (som tur var). Ett ganska djupt sår som glipade rejält. Det kan vara en spark som träffat illa, det ser mest ut som den typen av skada. Stackars lille pålle. Det blev droger och urspolning och stygn. Därefter penicillin och antiinflammatoriskt och ögondroppar. Idag var ögat kladdigt och varigt men han är inte så svullen som jag trodde det skulle bli. Vi får se om hans vackra huvud någonsin blir sig likt, han är iallafall fortfarande snygg från andra sidan. Pannluggen klippte jag bort, den var liten o mesig efter sommarens knott-kli ändå och ville lägga sig i såret, så nu har han helsnaggat i både man o pannlugg.

Aéreos vackra huvud när han var hel:

Antal kommentarer: 1

2009-10-03 20:10:36 - Vanja, vanja.kihl@telia.com

Hej! Ärr brukar ju försvinna så småningom. Hoppas du sydde fint med sömmen inåt....Det är bra att ha egna övningsobjekt, men börjar det inte bli lite mycket nu?
(heart)från mamma.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)