Nyheter!

 

Föl-bilder

2009-10-12

Efter påtryckningar så har jag nu gått ut en runda med kameran :-). Det är inte lätt att fota hästar när man är ensam, speciellt inte sociala och svårimponerade ston med sina föl. Jag hade hört att fladdrande paraply var en bra grej och tog med ett ut. Det var lite knepigt att vifta med paraply (men det flaxade bra ändå) och fota samtidigt. Blev fölen busiga - nä, inte ett dugg, men de spetsade öronen iallafall :-). Stona struntade fullständigt i mitt viftande.

Så bilder kommer här! Milagro är den rödbruna köttbullen och Brisa är den eleganta med stjärn i pannan.

Brisa står med lite bakåtvikt, matte fladdrar ju lite vilt med paraplyet (om man står med armen upp i luften och höjer o sänker den snabbt så slår paraplyet upp o sedan ihop hela tiden)

Söte Milagro, den stora svullnaden mellan ganascherna finns kvar, är värst på höger sida, men jag har lyckats få några bilder där det inte syns.

Brisa tyckte att paraplyet var lite intressant, hon är en väldigt orädd fölunge. När jag viftade åt Milagro stod hon bakom mig och trängdes och ville ha uppmärksamhet.

Jag fick inga bilder på rörelse, det var ingen som behagade röra sig fortare än sakta skritt... Lika bra var väl det, det hade nog blivit suddigt att fota rörelse och vifta samtidigt ändå.

Antal kommentarer: 3

2009-10-12 19:50:44 - Göte, colliepojken.blogg.se

Jisses vilka kola kamrater!
Dom skulle varit med i skogen när jag träffade spöken och troll. Vad hade dom tyckt om det tro????
Vi hörs snart :):D;):P:@8-)(flower)(heart)(star)

2009-10-13 07:16:33 - Linda, nordblick@gmail.com, jabeque.zoomin.se

Dom är ju för söta fölisarna. Vi får försöka at hjälpas åt att få fart på dom små liven. Hemska grannen får smygande genom skogen:D
Jabeque hälsar till sin flicka!

2009-10-15 21:30:22 - Charlotte

Pappa upp i dagen, söte lille Milagro!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)