Nyheter!

 

Bilder och FILM!

2009-10-18

Aéreos skalle ser riktigt bra ut, han verkar ha strålande läkkött. I torsdags plockade jag bort stygnen och även den lilla öppningen precis vid ögat var läkt även om den inte ännu var täckt av hud. Så här ser det ut nu, jag ångrar att jag inte tog någon före-bild innan jag sydde honom men det såg så läskigt ut då, det var ju rejält djupt och helt uppfläkt.

 

Ultimada verkar må helt bra igen. Milagros böld har spruckit medan jag varit bortrest på kurs i helgen och det ser också lovande ut. Hade tänkt ta odling på den idag och spola ur det men det bidde inte så, såret var stängt igen och jag ville inte skära. Han har inte ont längre men det kliar så jag håller tummarna att det fixar sig, annars fyller den väl på igen och så får jag vara på o spola då istället.

Linda kom hit en sväng framåt kvällen och hjälpte mig att "skrämma" föl så jag skulle få några bilder (gick inte, det var lite för mörkt) och film på fölen. Linda är duktig på att smyga omkring och vara monster med ett flaxande paraply :-).

Brisa: http://www.youtube.com/watch?v=ayAxBI2zeDQ

Milagro: http://www.youtube.com/watch?v=bOBYGBRXbZk

Båda (skit att Broszka ställde sig i vägen): http://www.youtube.com/watch?v=xh1tEqhgrDY

Broszka fick en egen filmsnutt också: http://www.youtube.com/watch?v=xq5nR3-vCK4

Det var lite för mörkt för att fota men några bilder blev det:

Efter paraply-jakten fick fölen hälsa på Linda och paraplyet. De gillar paraplyer...

Det här var den enda bilden på Milagro med paraply i munnen som blev bra, resten av tiden ruskade han så vilt med det att bilderna blev suddiga. Han var en fara för sin omgivning...

 

Oftast är fölen med när jag mockar i lösdriften. Detta är en dag när de var någon annanstans och Mio hjälpte mig istället. Mio älskar hästbajs och är duktig på att hitta allt som jag missar...

 

 

 

Antal kommentarer: 5

2009-10-19 15:25:59 - Vanja, vanja.kihl@telia.com

Hej! Så fint du kan sy! Och filma med för den delen.
Så roligt de har de mysiga fölen. Och jag säger som Göte; Varför inte MH för hästar? Det måste ju också heta MH...Kram från oss i Höganäs (star)(star)(star)

2009-10-19 18:50:17 - Nilla, nillasdagar@gmail.com, nillasdagar.blogg.se

Så fina bilder och filmer. Roligt att få se Broszka, henne har jag inte sett sen hon flyttade hem till dig.

Och tack än en gång för att du hjälpte oss med Joy, det blev ett fint och värdigt slut. Det betyder mycket för oss. (heart)

2009-10-19 22:01:17 - colliepysen, colliepojken.blogg.se

Malin för tusan!!! Brollan e ju som jag. Inte störst men bäst och vackrast. Vill ju synas så klart.Flocken hälsar så klart!!!!(inlove):D;)(flower)(heart)(heart)(heart)(heart)(heart)(heart)(heart)(heart)(heart)(star)Faan va kul det e med krumelurerna!!!

2009-10-19 22:05:46 - Anna Hulda Eriksdotter, anna_borsum@hotmail.com

Klant Göte!!! Det blev klart på klart. Det är ju inte lätt för en colliepys att tänka på vad han skriver.
Kram på dig Malin!!!(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(heart)(heart)(heart)(heart)(heart)(star)(star)(star)(star)Jag gillar också krumelurer...

2009-10-19 22:25:22 - Malin

Tack alla som förgyller min blogg med kommentarer (heart)(heart)(heart)(inlove)(star)(star)(flower)(flower). Jag håller med dig Göte - i hästvärlden är Broszka verkligen BÄST, spelar ingen roll vem man bestämt sig för att filma, om Brollan vill showa så ser man bara henne (inlove). ;) Jag gillar också krumelurer, var tvungen att skriva här för att få använda dem :D:D:D:P:P :O:O:O8-)8-)(flower)(star)(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)