Nyheter!

 

Dräktighetskontroll

2009-10-20

Idag har vi haft besök i hästhagen! Kalle kom för att hjälpa mig att dräktighetskolla. Jag gör det i o för sig annars själv efter 90 dygns dräktighet, men eftersom jag funderar på att skaffa försäkring på iallafall Broszkas foster så ville jag ha någon annan som kollade. Linda ryckte in som sto-hållare, jag höll reda på respektive föl och Kalle körde ultraljudet.

Broszka hade en pigg liten fölunge i magen :-), den syntes fint på ultraljudet.

Ultimada hade stor livmoder som vid dräktighet men Kalle kunde inte hitta något foster med ultraljudet (fostervätska hade hon gott om) - hon är väldigt djup i buken och det är svårt att nå hennes livmoder även när hon inte är dräktig, så vi beslöt att kolla henne igen senare. Det kan ju ha hänt något nu när hon var så sjuk i förra veckan. Hög feber är inte bra när man är dräktig. Håll tummarna!

Dräktig Broszka, det är inte bara hö i magen:

 

Efter detta kom även Ulrica på besök för att hälsa på Milagro, om allt går som det är tänkt så flyttar han till henne i vinter :-). Han visade sig från sin allra mysigaste sida och alla hästarna njöt av uppmärksamhet, kli och morötter.

Antal kommentarer: 4

2009-10-21 08:36:46 - Linda, nordblick@gmail.com, jabeque.zoomin.se

Det blev ju lite bra kort och film ändå . Vad skönt!
Vi håller alla tummar för att det fortfarande finns en liten krabat där inne i Chicas mage. Fy vad tråkigt annars.:(

2009-10-21 12:21:40 - Anna Hulda Eriksdotter, colliepojken.blogg.se

Vilken tur att Brollan inte bara har luft i magen och du Malin jag håller tummen för Chika att hon fortfarande är dräktig...(heart)(heart)(heart)(star)(star)(star)

2009-10-22 13:27:46 - colliepysen, colliepojken.blogg.se

Hallå Malin!!!!(inlove):O:S(heart)(heart)(heart)(heart)(heart)(heart)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)
Hur mår du?????

2009-10-22 19:01:54 - Malin

Linda o Anna - Tack för tumhållning!(flower)(flower)(flower)
Colliepys - jag mår prima, har bara inte haft tid att svara dig idag ;-), men nu har jag skrivit till dig i din blogg också. (star)(star)(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)