Nyheter!

 

En efterlängtad dag!

2009-11-23

Idag var det dags! Första ridturen på Fandango efter fången :-). Igår bestämde jag mig för att det skulle bli ridning idag, han var pigg på promenaden och busade och verkade tycka att nu var det dags för matte att göra nåt roligare än att gå på marken. Så idag blev det en liten tur! I regn och blåst men har man bestämt sig så har man :-), jag har ju längtat efter det här i flera månader (när jag väl insåg att hästen nog skulle överleva). Fandangos humör var på topp trots vädret och då var det bara att hoppa upp :-).

Dålig kvalitet på bilderna (mobilkamera i kasst väder) men de måste ju in ändå :-). Vet inte om det är jag eller hästen som är gladast...

Han är fortfarande ful i tårna på framhovarna, det har inte vuxit ned klart ännu, men är otroligt nog helt oöm på grusvägen trots att han är barfota. Han har nog aldrig gått så bra som nu, långa raska kliv i skritten. Som vanligt med underbare Fandango så är det bara att sitta upp o rida iväg som om vi gör detta varje dag, trots att det var säkert ett år sedan som han blev riden. Om nån tycker tränset ser konstigt ut så är det ett sidepull (hade gått lika bra att rida honom i grimma). Det bidde en tur på ca 800 meter, en liten liten bit i trav för jag var tvungen att känna efter. Jabeque o Linda följde med promenerandes. Om hovarna fortsätter fungera bra så blir det mer ridning :-).

Antal kommentarer: 4

2009-11-24 10:15:11 - Vanja, vanja.kihl@telia.com

Hej! Ja vad han ser både glad och stolt ut! Han är verkligen en speciell häst! Du ser också glad ut, det förstår jag.Stor kram från oss i Lerberget, Mamma Pappa och Solo.(heart)(heart)(heart)

2009-11-24 16:45:23 - Tina, tina_mys@hotmail.com, www.lightningpre.se

Hej Malin.

Va roligt att se att han mår bra igen(flower) Hoppas det fortsätter framåt så det blir vardags mat att rida :)

Ha det fint.

Kram Tina

2009-11-25 20:28:55 - Anna Hulda Eriksdotter

Vilken himla bra dag för dig och Fandango. Vilket tålamod ni har haft. Ibland måste det få ta tid att bli bra.Kram från Anna i Onslunda:):):):)(flower)(flower)(flower)(flower)(heart)(heart)(heart)(heart)(heart)(heart)(heart)(star)(star)(star)(star)

2009-12-08 20:17:19 - Ingrid, ingrid.lindholm@swipnet.se

Vad roligt att hästen är så bra att du kan rida igen! Det är så trist när man längtar efter att få rida sin underbara häst och inte kan ;(.... Min Jocosa får vila sin skadade sena medan vi väntar på fölet ... och jag längtar till sommaren!(flower)
"Fy"-spray och -salva till häst har jag köpt hos Meg´s foder i Svedala.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)