Nyheter!

 

Massage för pållarna

2010-01-02

Idag hade vi besök av Mayliz som håller på att utbilda sig till hästmassör. Hon fick massera alla mina vuxna hästar dvs Fandango, Ultimada och Broszka. Resultatet blev faktiskt väldigt likt vad jag gissade på själv. Fandango hade spänningar (trodde det skulle vara så efter fången) i halsen och lite i bakdelen samt en ömt ställe på höger lår. Han njöt av uppmärksamheten utom just på det ömma låret - då körde han alla sina trix för att visa att Mayliz hellre skulle pilla någon annanstans (tex backa in i boxen fast han stod bunden i gången).

Ultimada hade mycket spänningar (som jag misstänkte), halsen och bakdelen var stela men hon verkligen njöt av massagen. Broszka hade inga stelheter alls :-) hon är ju en avslappnad typ och jag förväntade mig inget annat heller. Återbesök är inbokat om en vecka!

Senare på dagen fick hästarna mer besök. En tjej kom och tittade på Brisa som ju är till salu. Det hade hunnit bli mörkt så det blev hästvisning i skenet av strålkastaren på logen och min pannlampa. Brisa var lika mysig o gosig som alltid och Milagro fick nöja sig med att bli kliad av mig under tiden. Vi får se om Brisa lyckades charma in sig :-). För mig kändes det som en bra Brisa-ägare iallafall.

Alldeles nyfödd Brisa:

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)