Nyheter!

 

Action i hästhagen

2010-01-13

Det har inte varit så täta rapporter här men nu är nya lilla datorn igång så jag kan sitta nere hos hundarna o surfa igen. Nya kameran är också igång och med en sambo som kan fota 2400 bilder på en dag utan problem så har jag lite att pyssla med för att välja bilder... Idag blir det hästbilder från när hundarna för ovanlighetens skull fick följa med ut i hagen, ni ser strax varför jag inte tar med dem så ofta.

Jag har haft en veckas semester och den ägnades till en del åt att röja ute på logen (som jag visat bild på tidigare), nu är det plats i mitt-delen och vi har fått in en stor rundbal med halm där. Det behövs någon vända till till tippen sen kan jag snart ta in hästar där för pyssel. Jag har börjat träna fölen i att bli ledda i grimma o grimskaft och de är jätteduktiga (de gillar äpplen :-)). Det blev lite sura miner i början när bara den som hade grimma på fick äpplen, men de fattade fort att var det ingen grimma på så var det ingen mening att hänga runt matte. Det kan ju vara bra att de fattat det innan jag börjar försöka plocka ut en i taget från hagen.  

Nåväl, här kommer mååånga bilder:

Vi börjar med Ultimadas vackra huvud:

 och här är hon och hennes vackre son Milagro:

 Milagro och Brisa tycker att Mio är ganska spännande:

 Parhästarna Milagro o Brisa:

 Milagro visar benlyft:

 

Och här kommer en bildserie på vad som händer om man låter Mio (för det är alltid han) vara kvar i hästhagen för länge. Den här gången var det Brisa som drog igång men annars är det ofta Mio som bestämmer sig för att attackera nån häst. De hade cirklat runt varandra ett tag och jag hade börjat schasa ut Mio från hagen (det hade han ingen lust med), då bestämde sig Brisa för att ha lite roligt: 

 

 

nej, han bet henne inte även om det ser ut så, däremot fick han en smocka av hennes framben, så han blev lite ledsen en stund.  

 

Mio är infångad, Brisa vill leka mera med den skojiga hunden...

hon ser allt lite besviken ut över att inte få springa efter honom lite till.

Den vackra eken mellan hästhagen o kohagen:

Antal kommentarer: 3

2010-01-13 19:30:02 - Snygg-Göte von Fornborgen, colliepojken.blogg.se

Tjingaling Mio!!!
Du Mio jag måste ha ett snack med dig angående hästvallning. Jag tror att du har missförstått hela grejen. Jag kommer över i helgen så kan vi ha en liten kurs i att valla hästben. Du kanske får börja med att valla hästsvans, vi får välan se. Malin vilka jädrans fina bilder. Vad kul med lite nytt att titta på.
Hej så länge!!! Vi syns i helgen(heart)(heart)(heart)(heart)!!!!:):):):):P:P:P:P(inlove)(inlove)(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)

2010-01-14 10:05:48 - Ann-Louise, ann-louise.ryrvik@canis.se, hastochhund.bloggagratis.se

Skönt med ny dator och ny kamera!!!!Bilderna var verkligen fina och Ultimada....mmmmmmmmmmmmm(inlove)
Ha de gôtt!

2010-01-14 19:04:15 - Malin

Hej (star)(star)(star)(star)(star)Göte! Nja jag tror det är bättre att Mio låter bli att valla hästben, han blir liksom lite väl ivrig :@, hästsvansar ska vi inte tala om... Nä, Mio tycker att hästar ska stå stilla :S.

Ann-Louise! Kul att du tittar in här ibland (flower)! Visst är hon go lilla Ultimada (inlove)(inlove).
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)