Nyheter!

 

Hund-bus

2010-01-20

Tidigare i januari så var det riktigt kallt och sol här. Då passade vi på att ta med kameran ut på promenad med hundarna och deras kompis Totte. Det har varit lite jobb med att få framförallt Mio att funka ihop med Totte men han är en supertrevlig hund som har haft gott humör trots en störig Mio och nu är han fullt accepterad som kompis. Eftersom våra hundar är fruktansvärt jaktintresserade (absolut inte rastypiskt) så blir det bara löst spring på "säkra" platser. Vi har hittat ett bra ställe på promenadrundan där de fixar att vara lösa en stund utan att börja söka vilt.

En glad Mio:

 

Glad Totte med Mio bakom sig:

Här är Birk i täten:

Hundar i full fart åt alla håll:

Birk:

Birk:

Finns det några kaniner här?

En god anledning att komma när matte ropar, kattmat i portionspåse:

Kopplad igen o redo för fortsatt promenad, här är Mio:

 

Antal kommentarer: 2

2010-01-21 09:34:20 - Vanja, vanja.kihl@telia.com

Hej! Så fina bilder och så skönt det ser ut! Hundarna vet inte hur bra de har det där ute i Timan. Springa, leka, jaga kanin...vilket hundliv!Ta hand om dig själv också nu när Martin är i Kina! Kram från mamma.

2010-01-23 22:59:59 - Snygg-Göte von Fornborgen, colliepojken.blogg.se

Tjenare Malin, Mio och Birk!!!
Tack för i dag, det var jädrans trevligt. Nästa gång vi träffas kanske vi nästan kan vara lösa. Jag vet, jag e lös och ni kan titta på och få massa godis. Sen e det min tur att få godis, det tycker jag allt. Vad säger du om det Malin??? Jag vill ju också ha godis fast nu kom jag på att jag fick ju en spruta i belöning. Men va det för att jag va duktig eller för att jag e så hiskeligt snygg???
Nu säger jag (star)(star)(star)(star)(star)Göte God natt!!!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)