Nyheter!

 

Brisa inte längre till salu

2010-01-27

Efter en hel del funderande har jag bestämt mig för att behålla Brisa. Iallafall tills vidare, det går ju alltid att ångra sig. Hon är en trevlig och fin unghäst och jag har länge drömt om att ha en hispano-arab, så varför då inte behålla sin egen :-). Jag har inte planerat att köpa någon annan PRE istället för Novia, det får bli om jag snubblar över nåt nytt fantastiskt stoföl. Aéreo är fortfarande till salu om nån är intresserad av en läcker hispano-arab, han bli ju tre år i år och ska ridas in till våren/sommaren. Nu är han hos Åsa och blir hanterad och har lärt sig att bo i box, ha täcke och att longeras mm. Broszka har ju fyra avkommor nu och det är roligt att alla fyra är så trevliga att hålla på med. För övrigt så ska även en annan Broszka-avkomma säljas, det är underbara Kolan, isabell och korsning med Quarter, han är inte min men jag känner honom sedan länge - en fin och supertrevlig häst!

Här kommer en orgie i Broszka-avkomme-bilder! Förstår ni att jag tycker de är fantastiska!

Börjar med Aéreo, här är han två år, bilderna är tagna i våren -09:

Här har vi Brisa, född 2009:

 

Detta är Kolan, född 2000:

Här är Tronada, född 2002, också hispano-arab (PRE/arab) bilderna är från i somras:

Ja, det var hela gänget, mamma till allihop är denna dam, drottningen i hagen, Broszka, på denna bild har hon en vecka kvar till fölning:

och här är hon med Brisa:

Oj, dagens blogg blev visst en hyllning till fantastiska Broszka, det har hon förtjänat! I juni får hon, om allt går väl, sitt första renrasiga arabföl. Hon är betäckt med topphingsten Rohara Bacara, jag håller tummarna för ett sto!

Antal kommentarer: 3

2010-01-27 17:04:49 - Anna Hulda Eriksdotter

Malin vilket underbart inlägg. Jag njuter av Brollans alla makalösa avkommor. Du hade rätt, jag blev himla glad.Tusan till fina hästar vi har. Du Malin det e väl klart att det e stoföl vi ska ha. Jag håller också tummar och tår. Göte hälsar att han håller hårt i sin svans. Hans svans e en riktig tursvans. Kram på dig från hela tokiga familjen i Onslunda!!!(flower)(heart)(star)(inlove)

2010-02-01 09:21:14 - Linda, nordblick@gmail.com, jabeque.zoomin.se

Finaste Brollan. Ska bli jätte spännande att se vad som tittar ut till sommaren.

2010-03-27 21:51:46 - Ann, annrosdahl.bloggplatsen.se

Vilka fina hästar! Förstår verkligen att du tycker de är fantastiska! Hoppas att jag får en lika fin själv i sommar.:) Mvh Ann (vi åt lunch i strömsholm i höstas)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)