Nyheter!

 

Världens bästa grannar

2010-02-25

När man bor ute i skogen i ingenstans så är det väldigt skönt att ha bra grannar och det har jag verkligen fått. Inte nog med att jag älskar vår gård men att man kan ha sån tur med grannarna också är ju rätt otroligt. Så detta blir en liten hyllningsblogg till mina grannar!

Närmsta grannen har vi en traktor ihop med, en liten fyrhjulsdriven kinesisk sak som är bra på snöskottning. Vad jag inte hade räknat med var att grannen glatt skottar snö åt oss dagar, kvällar och ibland, när jag har jour i snöstorm, även nätter! Grannen är både bra på att köra traktor och att reparera den om den går sönder (jag kan ingenting så det här var ju ett lysande samköp). Får kanske tillägga att jag ibland faktiskt kör den själv också. Men mestadels kommer jag hem till nyskottad väg, GULDSTJÄRNA till min granne!

En bit bort på vägen bor en annan granne, en äldre kobonde som har lite kor på vår mark på somrarna. Den här vintern hjälper han mig med att köra upp stora rundbalar till hästarna med sin stoooora traktor. Igår drog han upp min bil ur ett dike med samma traktor. GULDGRANNE!

Lite närmre än så bor ju Linda som har Jabeque. När vi flyttade hit så fick mina hästar bo i hennes stall. Nu bor Fandango där och i våras fixade hon även fram en box åt Ultimada när hon var sjuk. Jag drog ju in Linda i PRE-världen och det resulterade i att hon köpte fina Jabeque som i somras betäckte Ultimada. Linda du får en väldigt stor GULDSTJÄRNA för allt du hjälpt mig med! 

En bit bort på andra hållet bor min tidigare snöskottare som fortfarande dyker upp ibland o drar bort snö med sin lilla traktor när han känner på sig att vi själva inte hunnit skotta. De har också hunden Totte som vi lyckats få båda mina hundar att bli kompis med. Det här är också GULDGRANNAR!

Jag har flera bra grannar men nu ska jag äta kvällsmat så det blir inte mer! Nästa vecka har jag semester så då ska det förhoppningsvis bli lite nya bilder och lite mer bloggande, nu när jag är på hyllningshumör måste jag ju skriva en hyllning till Ultimada också - det måste ju vara rättvist (Broszka fick ju förra inlägget).

Lindas Jabeque får representera grannarna

 

 

Antal kommentarer: 3

2010-02-26 14:52:00 - kryddan

Jag är rätt säker på att du också är en
Guldgranne (star)!
Kram, Kryddan

2010-03-03 15:20:20 - Anna Hulda Eriksdotter

Hallå Malin!!
Jag ville bara säga att du är en guldvän.
(star)(star)(star)(star)(star)(star)(star)(star)

2010-03-11 06:59:57 - Linda, nordblick@gmail.com, www.nordblick.com

Tack Malin!!
Du är både en guldgranne och en guldvän!
Kram
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)