Här kommer information om kurser!

22-23 februari 2020, Trollhättan: Instruktörskurs om veterinärförberedande träning i samarbete med Carolina Fransson (OHR+). En kurs för instruktörer som hjälper hästägare att träna inför veterinärbesöket med hjälp av positiv förstärkning. Ett led i samarbetsprojektet Omvårdnad på hästens villkor. 

 

14-15 mars 2020, Trollhättan: Veterinärvårds-klickerkurs med Anne och Malin. I samarbete med Anne Dirksen, relationsbaserad hästträning. En kurs om vanliga sjukdomar och skador på häst, vad veterinären gör, vad hästägaren kan göra och hur du tränar för hantering och förberedelse för veterinärvård. En kurs för dig som redan kan lite eller mycket om klickerträning och vill lära dig mer om cooperative care. Du hittar mer om evenemanget på facebook eller så kontaktar du mig för mer information och anmälan. 

 

25-26 april 2020, HörbyVeterinärvårds-klickerkurs med Anne och Malin. I samarbete med Anne Dirksen, relationsbaserad hästträning. En kurs om vanliga sjukdomar och skador på häst, vad veterinären gör, vad hästägaren kan göra och hur du tränar för hantering och förberedelse för veterinärvård. En kurs för dig som redan kan lite eller mycket om klickerträning och vill lära dig mer om cooperative care. Du hittar mer om evenemanget på facebook eller så kontaktar du mig för mer information och anmälan. 

 

 

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.