Rådgivning på distans och Privatlektioner

Det går utmärkt att anlita mig för rådgivning inom veterinärmedicin, klickerträning eller beteendeproblem. Jag kan också komma hem till dig för privatlektioner inom klickerträning. Just nu jobbar jag mestadels med detta för häst, men jag kan även hjälpa till med en del på hund (och annars hänvisar jag dig vidare). 

Distansrådgivning sker via zoom eller telefon. Det fungerar bäst om du i förväg skickar film eller beskrivning på det du vill ha hjälp med. 

Kontakta mig gärna på mail: vet.malin.kihl@gmail.com om du har frågor eller vill boka tid. 

 

 

Frivillig hantering/Cooperative Care, hanteringsträning (privatlektion eller via telefon/zoom)

Jag hjälper dig med att lägga upp en träningsplan och att träna för hantering, veterinärbesök och behandlingar, det som kallas cooperative care. Observera att hästen eller hunden, för bästa resultat, bör ha klickertränat lite andra saker innan man börjar träna sådant som den tidigare tyckt varit obehagligt.

 

Beteendeproblem och beteendeutredningar (besök eller via telefon/zoom)

Jag hjälper till med både små och stora beteendeproblem och hjälper dig att förstå om det du märker i hästens/hundens beteende kan bero på skador och sjukdomar, om det kan tränas bort eller om det kan avhjälpas genom förändringar i djurets miljö. Jag finner lösningar på hur du kan arbeta för att hantera, minska eller helt få bort problembeteendet. Jag kan även remittera dig vidare för utökade undersökningar, andra utredningar eller andra tränare. 

 

Din relation med hästen & klickerträning (privatlektion eller via telefon/zoom)

Med hjälp av belöningsbaserad träning/klickerträning hjälper jag dig och din häst att skapa starka band, hitta en tvåvägskommunikation och utveckla en trygg relation fylld av glädje och samarbete. Jag hjälper både dig som är nybörjare och dig som har använt klicker/belöningsbaserad träning tidigare. 

Jag kan även hjälpa dig med olika övningar för stabilitet och rörlighet inom begreppet prehab. Jag har goda kunskaper om träning enligt intrinzens koncept och även andra träningsmetoder med övningar för att bygga upp hästens stabilitet och rörlighet. 

 

Prislista:

OBS! All hästträning som inte innehåller ridning/träning av ryttaren är belagd med 25% moms, om du rider räknas det som idrott och då är momsen 6%. För enkelhets skull anges alla mina priser med 25% moms. 

 

Rådgivning, online-coaching och problemlösning:

Via telefon/internet: 450 kr inkl moms, då ingår ca 15 min då jag ser din film/läser din text samt förbereder samtalet och sedan 30 min samtal via zoom eller telefon. (tidstaxa 600 kr/timme inkl moms)

 

Privatlektioner:

Privatlektion med klickerträning/belöningsbaserad träning hos dig: 600 kr inkl moms, fördelat på ca 15 min förberedelse/avslut och 45 min praktisk träning kombinerat med teori efter behov. Obs körersättning 75 kr/mil enkel resväg tillkommer

Privatlektion, introduktion till klickerträning hos mig med mina hästar: 550 kr inkl moms, fördelat på ca 15 min förberedelse/avslut och 45 min praktisk träning kombinerat med teori vid behov. 

 

Minikurs i ditt stall för 4-6 deltagare med teori samt träning med era hästar (inkl 25% moms): 

Halvdag 4 timmar + 30 min paus: 4000 kr + milersättning 75 kr per mil enkel resa

Trekvartsdag 6 timmar + 30 min paus: 5800 + milersättning 75 kr per mil enkel resa

Övriga föreläsningar och kurser: kontakta mig för prisuppgift och information